10.11.11

Ben Lamb I



En Ben sempre havia estat un enamorat de la vida, la vivia amb passió, cada moment havia de ser tan intens que va arribar un dia en el que les vivències no el satisfeien prou. Era com si es mengés un bistec sense sal, o unes gambes a la plantxa sense aquella escalfor del pebre negre. En definitiva, trobava a faltar aquell punt picant que li provocava papallones a l'estòmac. Així que va decidir que l'única manera de sentir intensament cada molècula del que vivia era empassant-s'ho coll avall. Un dia es va menjar el seu restaurant preferit amb la cambrera que sempre li feia l'ullet inclosa. Setmanes més tard, es va cruspir aquella entranyable botiga xinesa on acostumava a encarregar cada any els caps de drac per la cel.lebració de l'any nou xinès que organitzava el seu amic del poble, tot Chinatown n'anava ple...no s'ho podien creure! Pocs dies més tard, no va deixar ni una bodega en peu a la vall del Napa ni a la de Sonoma. I al cap de no res, es va engolir la Harley que sempre havia somiat i la ruta 66 al darrere com un espagueti amb la seva salsa d'asfalt, senyalització i matolls secs i solitaris, tot d'una sola mossegada. En Ben cada dia estava més gros, acumulava sensacions però la seva passió cada vegada era més petita i les papallones no tenien lloc per volar dins del seu estòmac... Si vols saber com s'acaba aquesta història, haurás d'esperar!

Ben siempre había sido un enamorado de la vida, la vivía con pasión, cada momento tenía que ser tan intenso que llegó el día en el que las vivencias no le satisfacían lo suficiente. Era como si se comiera un bistec sin sal, o unas gambas a la plancha sin el calor de la pimienta negra. En definitiva, hechaba de menos ese punto picante que le provocaba mariposas en el estòmago. Así que decidió que la única forma de sentir intensamente cada molécula de lo que vivía era tragándoselo. Un día se comió su restaurante preferido con la camarera que siempre la guiñaba el ojo incluída. Semanas después, se zampó esa entrañable tienda china donde acostumbraba a encargar cada año las cabezas de dragón para la celebración del año nuevo chino que organizaba su amigo del pueblo, era la comidilla de Chinatown...no se lo podían creer! Pocos días más tarde, no dejó ni una bodega en pié en todo el valle de Napa y ni en el de Sonoma. Y al cabo de poco tiempo, se engullió la Harley que siempre había soñado y la ruta 66 detrás como un espagueti con su salsa de asfalto, señalización y matojos secos y solitarios, todo de un sólo mordisco. Ben cada día estaba más gordo, acumulaba sensaciones pero su pasión cada vez era más pequeña y las mariposas no tenían espacio para volar dentro de su estómago...Si quieres saber como termina esta historia, tendrás que esperar!

Ben had always been in love with life, he lived passionately, every moment had to be so intense until the day had come to feel that all those experiences were not satisfactory enough. He felt like eating a steak without salt, or grilled shrimps without the heat of black pepper. In short, he missed that spicy pinch that aroused butterflies in his stomach. So he decided that the only way to feel to the full every single molecule of his experiences was swallowing them. One day he ate his favourite restaurant including that sweet waitress who always winked at him. Weeks after, he wolfed down that likable little Chinese shop where he used to order every year those dragon heads for the Chinese New Year's celebration that a friend from his hometown used to organize, it was the talk of Chinatown...they couldn't believe it! A few days after, not a single winery remained standing neither in Napa nor Sonoma Valley. After little time, he bolt that Harley he always dreamt of and straight ahead Route 66...If you want to know how does this story finish, you'll have to wait! as if it was a piece of spaghetti with its sauce of asphalt, signposting and dry and solitary bushes, all in one single bite. Every day Ben was getting bigger, he piled up feelings but his passion was every day smaller and butterflies didn't have enough space to fly in his stomach

2 comentarios:

  1. what an interesting story! it strangely reminds me of a friend I know. i can't wait to see what happens next!

    ResponderEliminar
  2. Hola Montse!

    me encantó la história!! espero hambrienta la segunda parte . bs

    ResponderEliminar