29.1.13

illustrated diary of Frida Kahlo
Aquests dies m'he endinsat en la vida d'un personatge que m'apassiona i m'inspira, Frida Kahlo. Buscant documentació que em donés una òptica diferent de les típiques biografies, va caure a les meves mans "El diari de Frida Kahlo. Un íntim autoretrat", diari il.llustrat de Frida, que reflexa els últims deu anys de la seva vida. Aquest diari personal és la font d'on he tret els fragments dels textos que he il.lustrat. Ha estat tota una troballa, un petit tresor que m'ha ajudat a endinsar-me en les seves emocions i pensaments més íntims. Admiro i prenc com a guia la seva fortalesa i valentia per encarar les bufetades de la vida, i la seva passió per la pintura, que li va donar tot allò que la vida li havia robat.

Estos días me he adentrado en la vida de un personaje que me apasiona y me inspira, Frida Kahlo. Buscando documentación que me diera una óptica diferente de las típicas biografías, cayó en mis manos "El diario de Frida Kahlo. Un íntimo autorretrato", diario illustrado de Frida que refleja los últimos diez años de su vida. Este diario personal es la fuente de dónde he sacado los fragmentos de los textos que he ilustrado. Ha sido todo un hallazgo, un pequeño tesoro que me ha ayudado a adentrarme en sus emociones y pensamientos más íntimos. Admiro y tomo como guía su fortaleza y valentía para encarar las bofetadas de la vida, y su pasión por la pintura, que le dio todo aquello que la vida le había robado.

These days I've been immersed in the life of a character that I love and inspires me, Frida Kahlo. I was looking for some documentation that would give me a different perspective of the typical biographies, and I came across "The diary of Frida Kahlo. An intimate self-portrait", illustrated journal of Frida reflecting the last ten years of her life. This journal is the source where I got the extracts of the texts I have illustrated. It was quite a find, a little gem that has helped me to dive into her innermost emotions and thoughts. I admire and take as a guide her strength and courage to face the slaps that life gave her, and her passion for painting, which gave her all that life had stolen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario