21.12.12

WANTED Busco el meu núvol

Fa uns mesos vaig penjar un post amb les il.lustracions d'aquest nou llibre autoeditat. Es tracta d'una edició limitada de 16 exemplars numerats, impresos en alta qualitat, cosits a mà i presentats dins d'una capseta sobre un llit de núvols i cada portada és única, pintada a mà. Inclou la traducció del text en castellà, anglès i francès.

Hace unos meses colgué un post con las ilustraciones de este nuevo libro autoeditado. Se trata de una edición limitada de 16 ejemplares numerados, impresos en alta calidad, cosidos a mano y presentados dentro de una cajita sobre una cama de nubes y cada portada es única, pintada a mano. Incluye la traducción del texto en español, inglés y francés.




WANTED Busco el meu núvol explica la història de moltes històries, del dolor del que perdem però també de la fortalesa de mirar endavant i descobrir totes aquelles coses que no coneixiem. Perdre el teu núvol forma part de la vida, la qüestió és saber si ets capaç de veure més enllà del que tenies i atrevir-te a gaudir-ne de nous i diferents.

WANTED Busco a mi nube explica la historia de muchas historias, del dolor de aquello que hemos perdido pero también de la fortaleza de mirar adelante y descubrir todas aquellas cosas que no conocíamos. Perder tu nube forma parte de la vida, la cuestión es saber si eres capaz de ver más allá de lo que tenías y atreverte a disfrutar de nuevas y diferentes.


Aquest llibre autoeditat està a la venda, si t'interessa adquirir-ne un exemplar pots trobar-lo aquí o envia'm un email.
Este libro autoeditado está a la venta, si te interesa adquirir un ejemplar puedes encontrarlo aquí o envíame un email.
This self-released book is on sale, all those interested please check here or send me an email.

No hay comentarios:

Publicar un comentario