30.9.11

Unai


L'Unai fa poc més d'un meset que va nèixer i está fet tot un mini-homenet. Li vam encarregar a Traco Treco Trico que li tricotés un ovelleta perquè ens pensàvem que Unai volia dir pastor de cabres i per "proximitat familiar" vam decidir fer-li una ovelleta. Al final va resultar que ni de cabres, ni d'ovelles, sinó que l'Unai és pastor de vaques! mare meva, quin embolic! Total, que aquesta és la meva il.lustració de benvinguda per l'Unai amb la seva ovelleta-amb-esperit-de-cabreta-però-que-havia-de-ser-una-vaqueta.

Unai hace poco más de un mesecito que nació y está hecho todo un mini-hombrecito. Le encargamos a Traco Treco Trico que le tricotara una ovejita porque pensábamos que Unai queria decir pastor de cabras y por "proximidad familiar" decidimos hacerle una ovejita. Al final resultó que ni de cabras, ni de ovejas, sino que Unai es pastor de vacas! madre mía, que lío! Total, que esta es mi ilustración de bienvenida para Unai con su ovejita-con-espíritu-de-cabrita-pero-que-tenía-que-ser-una-vaquita.

Unai was born a month ago and he's sooo cute, a tiny strong boy. We asked Traco Treco Trico to knit a cute sheep because we thought that Unai meant goat shepherd and thinking of "close relatives" we decided to give him a sheep. Finally it seems neither goats or sheeps, Unai means cow shepherd! oh dear, what a mess! Anyway, after this funny story I did this welcome illustration for Unai with his little-sheep-with-goat-soul-but-that-should-a-little-cow-be.

No hay comentarios:

Publicar un comentario