7.2.12

Els amics són la família que nosaltres escollim

Los amigos son la familia que nosotros mismos escogemos
Friends are the family we choose



L'exercici d'aquesta setmana és fer un punt de llibre que il.lustri la frase "els amics són la família que nosaltres mateixos escollim" que surt d'una novel.la escrita per una dona de 90 anys d'esperit vital. A baix una versió lliure il.lustrant la frase fora del context de la novela. A totes dues il.lustracions hi havia de sortir una cullereta, a veure si la trobes!

El ejercicio de esta semana es hacer un punto de libro que ilustre la frase "los amigos son la familia que nosotros mismos escogemos" que sale de una novela escrita por una mujer de 90 años de espíritu vital. Abajo una versión libre ilustrando la frase fuera del contexto de la novela. En las dos ilustraciones tenía que salir una cucharilla, a ver si la encuentras!

This week exercice is to do a bookmark that illustrates the sentence "friends are the family we choose" that appears in the novel written by a lively 90 year old woman. Below there is a freestyle version illustrating the sentence out of the novel context. In both illustrations there should appear a teaspoon, let's see if you find it!


No hay comentarios:

Publicar un comentario